Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 پشتیبانی و فنی

بررسی مشکلات فنی

 فروش و مالی

بررسی مشکلات مالی و خرید

 دامنه و نام سایت

ثبت، تمدید و پیگیری درخواست های دامنه

 نصب و راه اندازی

کانفیگ و پیکره بندی سرویس

 امنیت و شبکه

مشکلات و درخواست های شبکه و امنیت

 کنترل کیفیت

واحد پیشنهادت و شکایات